Alles over ziekteverzuim

Ziekteverzuim is vervelend voor zowel de werknemer als de werkgever. Een werknemer zit soms lang ziek thuis en heeft veel tijd nodig om het werk later weer op te pakken. De werkgever is op zijn beurt veel geld kwijt aan verzuimkosten. Soms kan dit wel oplopen tot honderden euro’s per dag. Het is dan ook belangrijk dat zieke medewerkers weer zo snel mogelijk aan het werk kunnen.

Wij weten alles over ziekteverzuim

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over het onderwerp ziekteverzuim. U krijgt er namelijk zowel als organisatie én als werknemer of ondernemer mee te maken. Op deze pagina kunt u doorklikken naar onderwerpen die met ziekteverzuim te maken hebben. Heeft u meer vragen? Rechts ziet u onze contactgegevens. Aarzel niet om ons te bereiken!

Waarmee kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over ons verzuimtraject of onze werkwijze? Wilt u met ons een afspraak maken? Neem gerust met ons contact op!

Werkverzuim pakt ziekteverzuim grondig aan

Wilt u het verzuim bij uw organisatie flink naar beneden bijstellen? En wilt u een gerichte aanpak bij ieder verzuimdossier, zodat uw medewerkers weer snel aan het werk kunnen? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Marjolein - Werkverzuim - Ziekteverzuim