Bedrijfsarts Arnhem

Op zoek naar een bedrijfsarts in Arnhem? Misschien voor een second opinion of omdat u ontevreden bent over de arbodienst? Neem dan contact met ons op. Onze bedrijfsartsen zijn onafhankelijk, gecertificeerd en geven prioriteit aan hervatting van het werk en demedicaliseren van verzuim.

Bedrijfsarts Arnhem

Is een snelle werkhervatting niet mogelijk en is uw medewerker na 6 weken nog steeds ziek, dan maakt onze bedrijfsarts een probleemanalyse. Deze analyse wordt gebruikt om een plan van aanpak voor re-integratie te maken, een verplichting die het UWV oplegt.

Ieder bedrijf is overigens verplicht om samen te werken met een bedrijfsarts. Als uw medewerker zich ziek meldt, mag alleen een bedrijfsarts bepalen of hij of zij zich terecht heeft ziek gemeld. De bedrijfsarts speelt dan ook een sleutelrol in de verzuimbegeleiding.

Neem voor een bedrijfsarts in Arnhem contact met ons op.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

We vertellen u graag meer over onze verzuimtrajecten met een bedrijfsarts. We hopen dan ook binnenkort met u om de tafel te zitten.

Heeft u nog vragen, aarzel ze dan niet om ze te stellen. Dat kan tijdens kantooruren via 0297 820 829. Of neem 24/7 contact met ons op via het contactformulier. We reageren uiterlijk de volgende werkdag.

Waarmee kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over ons verzuimtraject of onze werkwijze? Wilt u met ons een afspraak maken? Neem gerust met ons contact op!