Arbodienstverlener
Nieuw-Vennep

Zoekt u een arbodienstverlener in/rondom Nieuw-Vennep? Werkverzuim is gelokaliseerd in Aalsmeer én gespecialiseerd in het bekorten van het verzuim bij uw organisatie. Ziekteverzuim kan u dagelijks veel geld en kopzorgen kosten. Kies daarom voor een arbodienstverlener die samen met u er alles aan doet om verzuim te verminderen én te voorkomen. Werkverzuim is uw partner tegen (langdurig) verzuim!

Heeft u te maken met (langdurig) verzuim?

Dat is vervelend maar zeker niet onomkeerbaar. Laat Werkverzuim u helpen. Wij hebben slimme casemanagers die voor u aan de slag gaan. Zij spreken u en uw medewerkers regelmatig, houden het verzuimdossier bij en komen met goede oplossingen. Het team van Werkverzuim werkt pragmatisch, zelfkritisch én persoonlijk. Wij vinden het belangrijk om goede gesprekken met u te voeren en dat uw organisatie van onze diensten profijt heeft.

Arbodienstverlener met bedrijfsartsen

Werkverzuim heeft een breed netwerk aan bedrijfsartsen die voor uw organisatie ingezet kunnen worden. Bij ons op kantoor vinden dan ook dagelijks consulten plaats. Maar deze zijn uiteraard ook online mogelijk, bijvoorbeeld via videobellen. Wanneer er behoefte is aan andere specialismen, bijvoorbeeld een arbeidsdeskundige, dan regelen wij dat uiteraard ook voor u.

Wilt u met ons kennis maken? Laat ons uw bedrijfscultuur kennen en wij vertellen graag over ons en onze aanpak tegen verzuim. Neem gerust contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Waarmee kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over ons verzuimtraject of onze werkwijze? Wilt u met ons een afspraak maken? Neem gerust met ons contact op!

Werkverzuim pakt ziekteverzuim grondig aan

Wilt u het verzuim bij uw organisatie flink naar beneden bijstellen? En wilt u een gerichte aanpak bij ieder verzuimdossier, zodat uw medewerkers weer snel aan het werk kunnen? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Telefoon: 0297 820 87

E-mail: info@verzuimopwerk.nl