Verzuimbegeleiding_800x500px

Teams meeting bedrijfsarts

Wie had in maart 2020 kunnen denken dat wij nu bijna een jaar later nog steeds midden in een pandemie zouden zitten die ons werk en dagelijks leven beheerst? De pandemie heeft veel van iedereen gevraagd, maar ook voor werkgevers lag en ligt er een grote uitdaging. Wat we weten is dat er licht aan het einde van de tunnel gloort en dat we nog even moeten volhouden, maar hoe?

Vitaliteit van uw medewerkers

Nu bijna een jaar na de uitbraak van de pandemie zitten we al in het begin van 2021, vol met goede voornemens. Er wordt massaal gestopt met roken, fanatiek afgevallen en velen nemen zich voor om meer te gaan bewegen en gezonder te gaan leven. Door de afstand die er als gevolg van de pandemie is, zijn we meer op onze eigen discipline aangewezen en is er minder steun aan elkaar om het nu echt te doen en de voorgenomen doelen te behalen!

Er is sinds maart 2020 al veel gezegd en geschreven over Corona. Een belangrijk onderwerp welke in alle discussies en de nodige talkshows regelmatig wordt onderbelicht is voeding. Vreemd als je bedenkt dat goede voeding van groot belang is voor een goed immuunsysteem en de algehele vitaliteit. Ook stress in een onderbelicht onderwerp. 

Wat kunt hierin betekenen?

Wellicht dat dit het moment is om eens stil te staan bij de vitaliteit van uw medewerkers en te kijken of en welke rol u als werkgever hierin kan nemen om de vitaliteit te vergroten. Marco George een van de artsen die aan ons bedrijf gelieerd is, neemt u graag eens mee in een Teams meeting. Hij kan u voorzien van handige tips en belangrijke informatie.

Hierbij kunt u denken aan:

  • De zin en onzin van supplementen
  • Stressvermindering
  • En andere tips ter verbetering van het immuunsysteem

Omdat interactie hierbij van belang is, zullen de meetings uit max 6 deelnemers per keer zijn. Nieuwsgierig geworden? Meldt u aan via het contactformulier hieronder.

Wij hopen u te zien in een van de Teams meetings en u te kunnen ondersteunen bij het verhogen van de vitaliteit van uw medewerkers en het verlagen van het ziekteverzuim binnen uw organisatie.

Meer weten over deze Teams meeting met de bedrijfsarts? Neem dan gerust contact met ons op!

Lees ook:

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Heb je vragen over dit onderwerp?

Laat het Werkverzuim weten door contact met ons op te nemen!

Direct contact met ons opnemen?

Wij staan klaar om je te helpen bij verzuimbegeleiding!