Verzuimbegeleiding_800x500px

Samenwerking Arbeidsadviesgroep

Werkverzuim gaat de samenwerking aan met de Arbeidsadviesgroep. Op deze manier willen wij een optimale werkwijze neerzetten rondom de thema’s verzuim en preventie. Dit willen wij gezamenlijk doen door middel van het zogeheten Arbo-Ziekengeldplan. 

Het Arboziekengeldplan (AZP)

Het AZP is een plan dat de financiële risico’s van ziekteverzuim voor een (groot) deel ondervangt. Bij een verzuimgeval ontstaan namelijk al snel verschillende kosten. Denk bijvoorbeeld aan de wettelijke verplichte loondoorbetaling. Het AZP bundelt de krachten van arbodienstverlener Werkverzuim en verzekering specialist Arbeidsadviesgroep. Hierbij zorgt Werkverzuim voor een snelle en adequaat plan van aanpak bij verzuimbegeleiding. De Arbeidsadviesgroep vergoedt op hun beurt (een deel van) de kosten die gemaakt worden tijdens het re-integratie proces naar werk.

Het voordeel van de samenwerking

De samenwerking met de Arbeidsadviesgroep moet ervoor zorgen dat uw organisatie volledig gewapend is zodra een verzuimmelding gedaan wordt. Werkverzuim pakt direct het verzuim op via persoonlijke en pragmatische casemanagement. Arbeidsadviesgroep dekt vervolgens de kosten van loondoorbetaling tijdens de re-integratie terug naar werk. Op deze manier bent u niet alleen verzekerd van goede en vlotte verzuimbegeleiding, maar ook van de kosten die gemaakt worden tijdens verzuim.

Wat kunt u verwachten van deze samenwerking? Wij vertellen het graag aan u in een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact met ons op via 0297 820 829 of mail ons op: info@verzuimopwerk.nl

Hartelijke groet,

Robert-Jan Jansen

Robert-Jan Jansen

DGA Werkgroup

Lees ook:

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Heb je vragen over dit onderwerp?

Laat het Werkverzuim weten door contact met ons op te nemen!

Direct contact met ons opnemen?

Wij staan klaar om je te helpen bij verzuimbegeleiding!