Verzuimbegeleiding Amstelveen

Is uw organisatie op zoek naar verzuimbegeleiding in Amstelveen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Werkverzuim biedt in de regio Amstelveen zowel professionele als persoonlijke verzuimbegeleiding aan. Onze casemanagers werken via een pragmatische methode, welke wij op deze pagina graag verder aan u uitleggen. 

Verzuimbegeleiding van A tot Z

Ziekteverzuim is voor zowel uw organisatie als uw medewerkers vervelend. Laat Werkverzuim u dan ook helpen. Wij hebben slimme casemanagers die voor u aan de slag gaan. Zij spreken u en uw medewerkers regelmatig, houden het verzuimdossier bij en komen met goede oplossingen. Het team van Werkverzuim werkt pragmatisch, zelfkritisch én persoonlijk. Wij vinden het belangrijk om goede gesprekken met u te voeren en dat uw organisatie van onze diensten profijt heeft.

Voor organisaties in én rondom Amstelveen

Werkverzuim heeft haar hoofdkantoor in Aalsmeer. Maar wij helpen ook organisaties in bijvoorbeeld Amstelveen. Wij zijn flexibel, kunnen uw locatie hoogstpersoonlijk bezoeken én nodigen u uiteraard graag uit op ons kantoor. Onze bedrijfsartsen houden bij ons in Aalsmeer hun consulten, maar kunnen deze ook telefonisch houden. 

Wilt u met ons kennis maken? Laat ons uw bedrijfscultuur kennen en wij vertellen graag over ons en onze aanpak tegen verzuim. Neem gerust contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Waarmee kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over ons verzuimtraject of onze werkwijze? Wilt u met ons een afspraak maken? Neem gerust met ons contact op!

Werkverzuim pakt ziekteverzuim grondig aan

Wilt u het verzuim bij uw organisatie flink naar beneden bijstellen? En wilt u een gerichte aanpak bij ieder verzuimdossier, zodat uw medewerkers weer snel aan het werk kunnen? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Telefoon: 0297 820 87

E-mail: info@verzuimopwerk.nl